Alemeth

Voor wie?

Jongens en meisjes in groep 6, 7 of 8.

Wanneer?

Om de week op woensdagavond

Hoe laat?

Van 18:45 tot 20:15

Welkom bij Alemeth! De jeugdclub voor jongens en meisjes die in groep 6,7 en 8 zitten. Wat maakt onze club nu zo leuk? Het is natuurlijk leuk om met je leeftijdsgenootjes op te trekken. De clubavonden zijn leerzaam en gezellig. En we beginnen en eindigen het seizoen altijd op een leuke manier, met een speciale ‘startdag’ en ‘slotdag’!

Een jeugdclub avond:

bestaat uit twee delen.

  1. Bij het eerste gedeelte verdiepen we ons in God. We beginnen met bidden en zingen. Dan lezen we een stukje uit de Bijbel, het woord van God. Daarna wordt dit stukje uitgelegd, zodat jullie allemaal snappen waar het nu eigenlijk over gaat. Hier hebben we een heel handig blad voor: het Click-clubblad! Soms gaan we in groepjes uit elkaar om vragen te beantwoorden over het stukje wat we hebben gelezen in de Bijbel.
  2. Bij het tweede gedeelte is er tijd voor ontspanning. Bijvoorbeeld een leuke quiz, iets creatiefs of een spannend spel. We gaan er ook wel eens op uit! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een strandwandeling of aan het spannende spel ‘levend stratego’.

Aan het einde van de avond sluiten we af met zingen en gebed. De clubavonden worden gehouden in het gebouw van de Bethelkerk. Per seizoen wordt er een bijdrage gevraagd.

Wanneer is er jeugdclub:

Heel het winterseizoen is er club. De club start meestal begin oktober en eindigt rond april. De clubavonden zijn één keer in de twee weken op woensdag van 18.45 uur t/m 20.15 uur. In de schoolvakanties is er geen club.

Heb je zin om mee te doen?

Zit jij nu in groep 6,7 of 8 van de basisschool en heb je altijd al eens langs willen komen? Natuurlijk mag dat! Je bent van harte welkom bij jeugdclub Alemeth. Voor vragen en/of opmerkingen kan je contact opnemen met Bernard Evengroen. Telefoon: 06-21870426

Foto's