De Stuurhut

Voor wie?

Jongeren van 12 t/m 15 jaar.

Wanneer?

Om de week op woensdagavond

Hoe laat?

Van 19:15u tot 20.45u

Welkom bij jeugdclub ‘De stuurhut’. Wij zijn een jeugdclub voor jongeren van 12 t/m 15 jaar. We komen om de week op woensdag bij elkaar om een fijne avond te hebben met elkaar. Hierin staat het geloof in God centraal.

De eerste deel van de avond bestaat uit een stukje verdieping en inleiding. Elk jaar kiezen we een thema uit en elke club avond wordt er een deel uitgewerkt, besproken en/of gediscussieerd.

Na de pauze, met uiteraard wat lekkers, is er daarna tijd voor ontspanning. We spelen een spel, activiteit of quiz. Met speciale dagen (denk bijvoorbeeld aan sinterklaas of kerst) zorgen we voor een andere indeling en doen we vaak een leuk spel met elkaar en zorgen we voor een lekker hapje en drankje. We sluiten daarna gezamenlijk af met gebed.

Het hoogtepunt van het seizoen is ons jaarlijks uitje. Elk jaar proberen we ergens anders heen te gaan en hebben we een ontzettend leuke dag met elkaar, waar we vaak met een etentje afsluiten.

De clubavonden worden gehouden in de bovenzaal van de kerk. Per clubjaar wordt er een kleine bijdrage gevraagd om bijvoorbeeld op stap te kunnen gaan.

Lijkt het je leuk? Je bent van harte welkom om een keertje te komen kijken. Voor vragen kun je contact opnemen met Lydia Reijm.